Ege Üniversitesi Yüksek Lisans Anketi


Ege Üniversitesi Yüksek Lisans Anketi

Merhaba. Az sonra linkte paylaşacağım aşağıdaki anket formu, Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları Yönetimi ve Yönetim Geliştirme Tezsiz Yüksek Lisansı Programı kapsamında hazırlanan ’Yetkinlik Bazlı Performans Değerlendirme Modeli: Örnek Bir Uygulama’’  konulu bitirme projesine temel oluşturacak araştırmayı yapabilmek için hazırlanmıştır.  

Ankette toplam 20 soru bulunmaktadır ve anket 10 dk. sürmektedir. Tezin konusu derin bir konu olduğu için anketi bu şekilde hazırladım. Soru sayısını azaltmak anketin güvenilirliğiyle uyuşmayacagi için sistem bu şekildedir.

Yüksek Lisans bitirme tezi olan bu anket çalışmasına kamu sektörü hariç olmak üzere özel sektörde aktif olarak çalışan herkes katılım gösterebilir.

Anket Kasım sonu Aralık’ın ilk haftasına kadar devam edecektir.

Anketi hazırlamama ve tezin başından beri bana yardımlarını esirgemeyen danışman hocam olan Doç. Dr. Nazlı Ayşe AYYILDIZ ÜNNÜ'ye de ayrıca teşekkür ederim.

Anketteki sorularla ilgili verdiğiniz cevaplarınız kesinlikle çalıştığınız işletme, departman veya şahsınızla ilgili herhangi bir değerlendirmede kullanılmayacaktır. Yanıtlarınız tümüyle gizli tutulacak olup, bilimsel amaçlar ile değerlendirilecektir. Sorulara vereceğiniz samimi cevaplar ve ayırdığınız zaman, çalışmanın amacına ulaşması bakımından önemlidir.

Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Anıl GÜÇLÜ, Doç. Dr. Nazlı Ayşe AYYILDIZ ÜNNÜ

Yetkinlik Bazlı Performans Değerlendirme Yüksek Lisans Bitirme Tezi Anketi

0 comments: